Hafkamp gerechtsdeurwaarders, winnaar Lodewijk v/d Grinten Ondernemersprijs 2014

Hafkamp Gerechtsdeurwaarders, genomineerde namens MKB Venlo, heeft de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014 gewonnen. De prijs werd gisteravond uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere finalisten waren Willems Bouwbedrijf, namens Ondernemend Venlo en Biologisch Tuinbouwbedrijf BioVerbeek namens de LLTB.

In een uitverkochte theaterzaal reikte burgemeester Antoin Scholten de gouden envelop aan de winnaar van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014: Mark Hafkamp van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders. De jury omschrijft deze ondernemer als: "stabiel en solide, innovatief en met het oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen”

De 750 bezoekers in de Maaspoort konden genieten van een avondvullend programma, gepresenteerd door Ruud Stikkelbroek van Omroep Venlo. In het centrale middelpunt de drie genomineerden: Joep Willems, Mark Hafkamp en de broers Leo, Fons en Jac Verbeek. De start van de avond werd gegeven door de Torunski Brothers, die met hun saxofoon en basklarinet een spetterend optreden gaven. Gastspreker Steffie Hoeijmakers, Young Professional of the Year 2014 hield haar gehoor voor dat Venlonaren trots moeten en ook met recht kunnen zijn op hun stad. Ze zijn te bescheiden en zouden zich moeten gedragen als ambassadeurs. Koen Jordaans, CEO van social media softwareontwikkelaar Apostle betoogde dat bedrijven en instellingen veel meer uit social media kunnen halen als ze medewerkers in staat stellen hun netwerken effectief te gebruiken. En rasentertainer Armand Schreurs kreeg de zaal plat met zijn geïmproviseerde poppenshow. De avond werd op een passende wijze afgesloten met een informele netwerkborrel in de Frans Boermansfoyer.

Het bestuur en de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs feliciteren Hafkamp Gerechtsdeurwaarders met de overwinning van deze ondernemersprijs.


Nieuwe juryvoorzitter Lodewijk van der Grintenprijs

Na 5 jaar juryvoorzitterschap draagt Tjebbe Smit de voorzittershamer over aan Marcel Frielinck. Marcel is de CFO van Canon Production Printing en woonachtig in Venlo.

Ieder jaar beoordeelt een deskundige jury de genomineerde ondernemers op...


Genomineerden 10e editie Lodewijk van der Grinten Prijs

De genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 zijn bekend. Frans Cremers (Cremers Coolcare), Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Guus Treuen (Marcelissen Food Processing Machinery) gaan de komende maanden strijden om de Venlose...


Peggy Leurs nieuwe voorzitter

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus. 

Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne...De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute...

Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....