Nomineren

De allereerste Lodewijk van der Grinten Talent Award wordt uitgereikt aan één van de drie genomineerde talentvolle jonge Venlose professionals. Deze prijs is ooit begonnen als de PRO77 Young Professional Award en sinds 2021 gefuseerd met de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs.

LvdG-TALENT_website-header1.svg LvdG-TALENT_website-header1-mobile.svg

De allereerste Lodewijk van der Grinten Talent Award wordt uitgereikt aan één van 3 genomineerde talentvolle jonge Venlose professionals. Je kent deze prijs waarschijnlijk als de Young Professional Award maar vanaf nu delen we het podium. Nomineren voor 2021 gaat helaas niet meer. Wél kun je alvast iemand inschrijven voor de editie van 2022.

Nomineren; waar moet je kandidaat aan voldoen?

  1. De Talent Award is voor jonge professionals tot en met 35 jaar, die werkzaam én maatschappelijk actief zijn in de gemeente Venlo.
  2. Hij of zij is een inspirerend voorbeeld voor andere jonge professionals en levert een positieve bijdrage aan de Venlose samenleving.
  3. Is innovatief en daadkrachtig in zijn of haar vakgebied en durft het aan om voor een volle zaal op het podium te pitchen. 

Dus, ken jij die jonge professional of jonge ondernemer die deze prijs verdient? Nomineer dan meteen en zorg voor een enthousiaste en zo volledig mogelijke motivatie op alle punten!

Hoe bepalen we nou wie de talent Award krijgt?
Dezelfde jury als de LvdG prijs beoordeelt de genomineerden tijdens een ‘pitch’-presentatie en maakt vervolgens haar keuze. Tijdens de aanloop naar de uitreiking is er nog een pitchmoment met publiek. De stem van het publiek in combinatie met die van de jury beslist uiteindelijk wie de winnaar wordt van de Talent Award!

Dat is natuurlijk erg spannend allemaal en daarom worden de kandidaten goed begeleid door de nominatiecommissie, krijgen een sprekerscursus van No Blah Blah aangeboden en kunnen altijd bij elkaar terecht.

INSCHRIJVEN