Nomineren

De Lodewijk van der Grinten Talent Award wordt uitgereikt aan één van drie genomineerde talentvolle jonge Venlose professionals.

Dus, ken jij die iemand die voor deze prijs in aanmerking komt? Nomineer deze jonge professional dan meteen!

De Lodewijk van der Grinten Talent Award wordt uitgereikt aan één van drie genomineerde talentvolle jonge Venlose professionals. Dus, ken jij die iemand die voor deze prijs in aanmerking komt? Nomineer deze jonge professional dan meteen!

Nomineren; aan welke criteria moet de kandidaat aan voldoen?

  • De Lodewijk van der Grinten Talent Award is voor jonge professionals tot en met 35 jaar, die werkzaam én maatschappelijk actief zijn in de gemeente Venlo
  • Hij of zij is een inspirerend voorbeeld voor andere jonge professionals en levert een positieve bijdrage aan de Venlose samenleving
  • Is innovatief en daadkrachtig in zijn of haar vakgebied en durft het aan om voor een volle zaal op het podium te pitchen

Nomineren voor de 2024 editie kan vanaf nu tot 1 juli 2024. 

Dus, ken jij die jonge professional of jonge ondernemer die deze prijs verdient? Nomineer dan meteen en zorg voor een enthousiaste en zo volledig mogelijke beargumentatie op alle punten.

Hoe bepalen we wie de talent Award krijgt?

De drie genomineerden worden uitgenodigd voor een pitch aan de jury. In de pitch van drie minuten vertellen zij waarom ze de Lodewijk van der Grinten Talent Award zouden moeten winnen. De jury kijkt of de kandidaat een inspirerend voorbeeld is voor anderen. Maar ook of de kandidaat innoverend, onderscheidend en daadkrachtig is. En op welke wijze de kandidaat een positieve bijdrage aan de gemeente Venlo levert. 
Tijdens de prijsuitreiking van de Lodewijk van der Grinten Talent Award houden de genomineerde hun pitch voor het publiek. Het publiek brengt vervolgens individueel via sms een stem uit op één van de genomineerde.

De genomineerde met het hoogst aantal stemmen wint de publieksstemming.

De optelsom van jurystemming en publieksstemming levert de winnaar op van de LvdG Talent Award. Hierbij telt de beoordeling van de jury voor 70% en de beoordeling van het publiek voor 30%.

INSCHRIJVEN

Kandidaat
Aandrager
Motivatie