Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute (van onze winnaar van seizoen 2016, Jan Klerken).

Een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en nieuwe plannen te maken.

De winnaars keken terug op een interessante en boeiende periode. In mei vorig jaar werden ze benaderd en in de daarop volgende periode volgde het jurybezoek, het maken van een bedrijfsfilm, diverse uitnodigingen om te komen vertellen over hun nominatie en tenslotte de finale in een volle Maaspoort. 

Hai Berden sprak tijdens de lunch zijn waardering uit over de organisatie en het contact met de andere genomineerden. Corné Geerts: ‘normaal gesproken ben je vooral gefocust op je klanten en je dienstverlening, maar nu sta je zelf in de spotlight’. 

De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs, waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken.

Ook sponsor worden? Klik hier.

Bekijk hier de foto’s van de terugkomlunch.

Bekijk hier een video met de sfeerimpressie van diner en uitreiking van de prijs in 2017.


Genomineerden 10e editie Lodewijk van der Grinten Prijs

De genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 zijn bekend. Frans Cremers (Cremers Coolcare), Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Guus Treuen (Marcelissen Food Processing Machinery) gaan de komende maanden strijden om de Venlose...


Peggy Leurs nieuwe voorzitter

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus. 

Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne...De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.


Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....