Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2017

Jos en Sjoerd Derkx (Systemec), Hai Berden en Corné Geerts (Seacon Logistics) en Henk Vossen (Helichem Groep) zijn genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2017. De prijs wordt op 12 december uitgereikt in Theater de Maaspoort.

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Seacon Logistics is een volwassen logistieke dienstverlener, een ketenregisseur met een focus op maritieme transporten en met de gehele wereld als werkterrein. Core business van de Helichem Groep is de ontwikkeling en productie van reinigings- en onderhoudsproducten onder ‘private label’ en handel in etherische oliën. 

De Lodewijk van der Grintenprijs wordt sinds 2010 uitgereikt. Ondernemers worden beoordeeld op criteria als ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en bijdrage aan de Venlose samenleving. Vorig jaar ging de prijs naar ondernemer Jan Klerken (Scelta Mushrooms). 

Bekijk hier de foto's en video van het nominatie event.
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...


Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens...