Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2016

Hans Cabooter, Jan Klerken en Nico Tissink zijn genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2016. De prijs wordt op 13 december uitgereikt in Theater de Maaspoort.

Hans Cabooter is directeur van de logistieke onderneming Cabooter Groep Venlo. Jan Klerken is directeur en eigenaar van Scelta Mushrooms, een bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignons. Nico Tissink is directeur en eigenaar van de Venlose bedrijven Pulse Business Solutions en AXtension, twee bedrijven gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Klik hier voor een foto impressie van de bekendmaking in het nieuwe stadhuis in Venlo.

De Lodewijk van der Grintenprijs wordt sinds 2010 uitgereikt. Ondernemers worden beoordeeld op criteria als ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en bijdrage aan de Venlose samenleving. Vorig jaar ging de prijs naar ondernemer Toine van Casteren van B|A|S Research & Technology. 


Henk Kurstjens winnaar 2010

Henk Kurstjens van Henk Grafimedia uit Belfeld is winnaar van de Lodewijk van der Grintenprijs 2010. Deze ondernemersprijs is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten, de grondlegger van Océ.


Lodewijk van der Grintenprijs: de naamgever

Het begon met boterkleursel

Steenstraat 2 in Venlo is tegenwoordig voorzien van een plaquette, ter herinnering aan een historische Venlose ondernemer. Op dat adres werd namelijk Lodewijk van der Grinten (1831-1895) geboren en het was in datzelfde...


Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2010

De drie beste ondernemers in Venlo zijn in 2010 Henk Kurstjens van Henk Grafimedia, Geert Benders van Plus Benders en Ton Janssen van TastyTom. Op 8 december 2010 maakt de Stichting Venlose ondernemersprijs bekend wie de felbegeerde titel van ‘beste...