Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2016

Hans Cabooter, Jan Klerken en Nico Tissink zijn genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2016. De prijs wordt op 13 december uitgereikt in Theater de Maaspoort.

Hans Cabooter is directeur van de logistieke onderneming Cabooter Groep Venlo. Jan Klerken is directeur en eigenaar van Scelta Mushrooms, een bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignons. Nico Tissink is directeur en eigenaar van de Venlose bedrijven Pulse Business Solutions en AXtension, twee bedrijven gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Klik hier voor een foto impressie van de bekendmaking in het nieuwe stadhuis in Venlo.

De Lodewijk van der Grintenprijs wordt sinds 2010 uitgereikt. Ondernemers worden beoordeeld op criteria als ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en bijdrage aan de Venlose samenleving. Vorig jaar ging de prijs naar ondernemer Toine van Casteren van B|A|S Research & Technology. 
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...


Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens...