Roy Hermans winnaar 2018

Roy Hermans winnaar 2018

In een uitverkochte Maaspoort is Roy Hermans van de Hermans Groep uitgeroepen als winnaar van de Lodewijk van de Grinten ondernemersprijs 2018. 

De uitreiking van de Lodewijk van de Grinten Prijs is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste zakelijke netwerk events in Groot-Venlo. De presentatie van deze feestelijke avond was in handen van Margreet Spijker en de intermezzo’s werden verzorgd door LaserForum, Quarterbacks Crew, Neutjesrang en Baer Traa. Uiteindelijk maakte burgemeester Antoin Scholten de winnaar bekend.

Een deskundige jury beoordeelt de genomineerden onder andere op ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en bijdrage aan de Venlose samenleving. Daarnaast speelt het thema van dit jaar een belangrijke rol: ‘groeibriljant’. Hiermee wil de stichting extra aandacht geven aan sterk groeiende pareltjes in Venlo die de startfase al lang ontgroeid zijn maar nog steeds sterk blijven doorgroeien door continue aandacht te hebben voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen.

De drie genomineerde ondernemers, Rudy Claessens van CAROZ B.V., Roy Hermans van de Hermans Groep en Ruud Rouleaux van colorFabb werden op 11 september bekend gemaakt. Wat volgde was een vriendschappelijke competitie, waarbij de pitch van ondernemers bij het nominatie evenement, de aangeleverde bedrijfsinformatie en de bedrijfsbezoeken van de jury de basis vormden waarop de uiteindelijke winnaar werd bepaald. 

Het grote draagvlak onder sponsoren, founders en bezoekers zorgt ervoor dat de uitreiking van de prijs inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd evenement binnen het Venlose bedrijfsleven. 

Klik hier voor een uitgebreide foto impressie van deze avond.

(foto's: Constance Jentjens)