Rudy Claessens

Rudy Claessens

Rudy Claessens is geboren in 1975. Het jaar dat Microsoft werd opgericht en Pink Floyd hun beste album ooit lanceerde. Ook Rudy had ambities maar op school was hij geen uitblinker. Zonder diploma op zak moest hij het hebben van zijn doorzettingsvermogen en commerciële talent. Toen de kans zich voordeed om aan de slag te gaan bij Logistiek Dienstverlener Transnova in Venlo heeft hij die met beide handen aangegrepen. En zo betrad Rudy al op jonge leeftijd de logistieke sector.  

In een periode van zes jaar dienstverband groeide zijn zelfvertrouwen en ontstond de wens om op eigen kracht, als zelfstandig ondernemer, verder te gaan. Rudy was overtuigd! Dit moest op innovatieve wijze, anders dan anderen. In 2000 zet hij de stap en wat volgt is ondernemersgroei en bedrijfssucces. 

Met zijn bedrijf Caroz biedt Rudy klanten een betrouwbare logistieke dienstverlener. Deze klanten importeren en exporteren uiteenlopende goederen. Het is de verantwoordelijkheid van Caroz om dit proces zorgeloos en inzichtelijk aan te sturen. Maar om innovatief te zijn, moet je blijven vernieuwen en zo ontstaat in 2010 het idee voor een uniek platform. 

Caroz combineert brains, IT en logistieke ervaring in één platform, waarmee het regelen van wereldwijd transport simpel en beheersbaar wordt gemaakt. Door deze onderscheidende aanpak is Caroz koploper in innovatieve logistiek. 

Waarom is Caroz een groeibriljant?

Samen met vijfentwintig collega’s in Venlo en vijftig collega’s in China realiseert Caroz met veel energie en aandacht continue groei. Door IT en mensen te verbinden, wordt logistieke dienstverlening overzichtelijk en beheersbaar gemaakt voor iedereen. Deze slimme logistieke oplossingen vormen een continue aandrijver voor groei. De unieke combinatie van logistieke specialisten, geavanceerde software en de modernste technologieën maakt van Caroz een groeibriljant bij uitstek.