Kaneman Entertastement

Kaneman Entertastement

“Uitdagend maar niet extreem, innovatief doch puur en volledig zonder speelse details te vergeten.
Kaneman Entertastement stilt de honger, is een lust voor het oog en maakt het feest onvergetelijk”

Wij stellen ons al meer dan 30 jaar het doel om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Wij leveren een totaalbeleving, waarbij we proberen niet anders te zijn dan onszelf en dat proberen we perfect te doen!

Over ons:
In een garage met slechts 1.500 gulden en een pot betonverf begonnen Rob & Hélène Kaneman in 1981 het cateringbedrijf. Ruim 30 jaar later staan zonen Maikel & Dennis aan het roer en is het bedrijf uitgegroeid tot een modern, innovatief en creatief bedrijf dat naamsbekendheid heeft verworven door personeelsfeesten, diners en allerhande events en partijen van top tot teen te verzorgen.

De nieuwe generatie wil niet de grootste worden, maar wel een top cateraar zijn als het om de organisatie en persoonlijke aandacht van partijen en events gaat. De term ‘catering’ wordt niet meer gebruikt: het is een breed begrip geworden dat niet direct aansluiting vindt bij het creatieve, frisse en jonge bedrijf dat zij voor ogen hebben. ‘Entertastement’ is daarentegen een benaming die wel past. Een samenvoeging van taste en entertainment: smaak en vermaak, de bouwstenen van ieder te organiseren event. Wij verzorgen concepten waarbij creativiteit, happening, beleving én de herinnering voorop staan. Altijd gepresenteerd op een manier waarop het niet verwacht wordt. Niets is te gek en kwaliteit is geen issue. Het is namelijk het totale feest dat mensen zich herinneren, niet het individuele aspect!

Zie onze website voor meer informatie.