Toine van Casteren winnaar 2015

Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie winnaar zesde editie Lodewijk van der Grintenprijs
Grote waardering bedrijfsleven voor Venlose ondernemersprijs

In een volle Maaspoort is dinsdagavond Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie uitgeroepen tot winnaar van de Lodewijk van der Grinten Prijs. Toine van Casteren volgt daarmee Mark Hafkamp van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders op, de winnaar van afgelopen jaar Uit de volle zaal en enthousiaste reacties blijkt dat het evenement rondom de ondernemersprijs inmiddels een vaste plek in de agenda van de Venlose ondernemers heeft gekregen.

De drie genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs waren dit jaar Maikel en Dennis Kaneman van Kaneman Entertastement, Jac Haenen van Haenen Potanthuriums en Toine van Casteren van BAS Research & Technologie.

De jury heeft alle bedrijven in de afgelopen weken bezocht en beoordeeld op het gebied van strategie, innovatie, onderscheidend vermogen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Toine van Casteren kwam daarbij met zijn bedrijf BAS Research & Betontechnologie als beste uit de bus. Directeur Van Casteren gaf aan vereerd te zijn met de uitverkiezing en de erkenning die daaraan is gekoppeld.

De gasten in de zaal kregen een gevarieerd programma aangeboden dat werd afgesloten met een borrel. Die werd net als andere jaren volop benut om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te verstevigen.

Bekijk hier een sfeerimpressie.

Over de Lodewijk van der Grinten Prijs
De Lodewijk van der Grinten prijs is een ondernemersprijs die in 2010 voor het eerst is uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken. De Ondernemersprijs is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten (1831 – 1895), de oprichter van het huidige Océ.
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...


Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens...