Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens Ondernemend Venlo en Tuinbouwbedrijf Berden namens de LLTB.

In een volle theaterzaal overhandigde juryvoorzitter Jan van den Belt de ‘gouden envelop’ aan Burgemeester Antoin Scholten. Hij reikte de prijs uit aan de broers Eric en Marcel Swaghoven van Hotel Restaurant Valuas. De jury omschrijft de ondernemers als: "zéér deskundig, gedreven en vol passie. Een schoolvoorbeeld voor andere ondernemers”.

De gasten in de Maaspoort konden genieten van een avondvullend programma, gepresenteerd door Ruud Stikkelbroeck van Omroep Venlo, met als centraal middelpunt de drie genomineerden en optredens van Huhum en Rosemarie Seuntiëns, van Roaming Bells. De avond werd op passende wijze afgesloten met een informele netwerkborrel.

Het bestuur en de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs feliciteert Valuas met het winnen van deze ondernemersprijs.Toine van Casteren winnaar 2015

Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie winnaar zesde editie Lodewijk van der Grintenprijs
Grote waardering bedrijfsleven voor Venlose ondernemersprijs

In een volle Maaspoort is dinsdagavond Toine van Casteren van BAS Research &...
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...