Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens Ondernemend Venlo en Tuinbouwbedrijf Berden namens de LLTB.

In een volle theaterzaal overhandigde juryvoorzitter Jan van den Belt de ‘gouden envelop’ aan Burgemeester Antoin Scholten. Hij reikte de prijs uit aan de broers Eric en Marcel Swaghoven van Hotel Restaurant Valuas. De jury omschrijft de ondernemers als: "zéér deskundig, gedreven en vol passie. Een schoolvoorbeeld voor andere ondernemers”.

De gasten in de Maaspoort konden genieten van een avondvullend programma, gepresenteerd door Ruud Stikkelbroeck van Omroep Venlo, met als centraal middelpunt de drie genomineerden en optredens van Huhum en Rosemarie Seuntiëns, van Roaming Bells. De avond werd op passende wijze afgesloten met een informele netwerkborrel.

Het bestuur en de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs feliciteert Valuas met het winnen van deze ondernemersprijs.


Nieuwe juryvoorzitter Lodewijk van der Grintenprijs

Na 5 jaar juryvoorzitterschap draagt Tjebbe Smit de voorzittershamer over aan Marcel Frielinck. Marcel is de CFO van Canon Production Printing en woonachtig in Venlo.

Ieder jaar beoordeelt een deskundige jury de genomineerde ondernemers op...


Genomineerden 10e editie Lodewijk van der Grinten Prijs

De genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 zijn bekend. Frans Cremers (Cremers Coolcare), Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Guus Treuen (Marcelissen Food Processing Machinery) gaan de komende maanden strijden om de Venlose...


Peggy Leurs nieuwe voorzitter

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus. 

Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne...De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute...

Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....