Hela Thissen wint Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2012

Voor de derde keer op rij werd gister de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo.

Van de drie genomineerden; Hela Thissen, JB Matricaria en Kellpla, werd Hela Thissen de winnaar van dit jaar. Vol trots werd de prijs in ontvangst genomen.In een volle theaterzaal werd de "gouden envelop" door juryvoorzitter Jan van den Belt overhandigd aan Burgemeester Scholten die de eer had om de prijs uit te reiken aan Hay Thissen van Hela Thissen. Als Venlose onderneming heeft Hela Thissen zich ontwikkeld van groothandel tot producent en ontwikkelaar van sauzen, die inmiddels in alle supermarkten een begrip zijn. 

De jury roemde Thissen om zijn innovatiekracht, ondernemerschap en betrokkenheid bij werknemers en zijn omgeving. Kortom: een Venlose parel!

De afgelopen maanden hebben de drie genomineerden een spannend traject doorlopen. Van de bekendmaking van de drie genomineerden in het Océ-auditorium in Venlo tot jurybezoeken door de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs. 

Alle drie ondernemers met passie, kennis en toekomstvisie voor het bedrijf. Tijdens een drukbezochte ondernemersavond voor het Venlose bedrijfsleven werd de prijs uitgereikt. De presentatie voor deze avond werd verzorgd door Ruud Stikkelbroeck van Omroep Venlo. 

Een avondvullend programma met als centraal middelpunt de drie genomineerden en optredens van saxofonist Andreas van Zoelen en poppenspeler Armand Schreurs. De avond werd gezamenlijk afgesloten met een netwerkbijeenkomst. 


Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....
Toine van Casteren winnaar 2015

Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie winnaar zesde editie Lodewijk van der Grintenprijs
Grote waardering bedrijfsleven voor Venlose ondernemersprijs

In een volle Maaspoort is dinsdagavond Toine van Casteren van BAS Research &...
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...