Hela Thissen wint Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2012

Voor de derde keer op rij werd gister de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo.

Van de drie genomineerden; Hela Thissen, JB Matricaria en Kellpla, werd Hela Thissen de winnaar van dit jaar. Vol trots werd de prijs in ontvangst genomen.In een volle theaterzaal werd de "gouden envelop" door juryvoorzitter Jan van den Belt overhandigd aan Burgemeester Scholten die de eer had om de prijs uit te reiken aan Hay Thissen van Hela Thissen. Als Venlose onderneming heeft Hela Thissen zich ontwikkeld van groothandel tot producent en ontwikkelaar van sauzen, die inmiddels in alle supermarkten een begrip zijn. 

De jury roemde Thissen om zijn innovatiekracht, ondernemerschap en betrokkenheid bij werknemers en zijn omgeving. Kortom: een Venlose parel!

De afgelopen maanden hebben de drie genomineerden een spannend traject doorlopen. Van de bekendmaking van de drie genomineerden in het Océ-auditorium in Venlo tot jurybezoeken door de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs. 

Alle drie ondernemers met passie, kennis en toekomstvisie voor het bedrijf. Tijdens een drukbezochte ondernemersavond voor het Venlose bedrijfsleven werd de prijs uitgereikt. De presentatie voor deze avond werd verzorgd door Ruud Stikkelbroeck van Omroep Venlo. 

Een avondvullend programma met als centraal middelpunt de drie genomineerden en optredens van saxofonist Andreas van Zoelen en poppenspeler Armand Schreurs. De avond werd gezamenlijk afgesloten met een netwerkbijeenkomst. 


PRO77 en LvdG Prijs slaan handen ineen

De stichtingen PRO77 en Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs hebben de afgelopen maanden voorbereidingen getroffen om PRO77 op te nemen in de organisatie van de LvdG Prijs. Doelstelling van de fusie is om het LvdG netwerk binnen de Venlose...


Nieuwe juryvoorzitter Lodewijk van der Grintenprijs

Na 5 jaar juryvoorzitterschap draagt Tjebbe Smit de voorzittershamer over aan Marcel Frielinck. Marcel is de CFO van Canon Production Printing en woonachtig in Venlo.

Ieder jaar beoordeelt een deskundige jury de genomineerde ondernemers op...


Genomineerden 10e editie Lodewijk van der Grinten Prijs

De genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 zijn bekend. Frans Cremers (Cremers Coolcare), Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Guus Treuen (Marcelissen Food Processing Machinery) gaan de komende maanden strijden om de Venlose...


Peggy Leurs nieuwe voorzitter

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus. 

Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne...De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute...