De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.

Het kunstwerk bestaat altijd uit 3 kubussen die symbool staan voor de drie initiatiefnemers van het evenement: LLTB, MKB Limburg en Ondernemend Venlo.

Anja ‘verbeeldt’ verhalen. Ze wordt regelmatig gevraagd om voor bedrijven of particulieren in opdracht een beeld te maken, persoonlijke kunstwerken en relatiegeschenken op maat. Lijnbeelden, zo noemt ze haar kunstwerken die zijn ontstaan vanuit de fascinatie voor grenzen en het zoeken naar de essentie, naar een balans tussen abstract en realistisch. Een boeiend proces met telkens weer een uniek resultaat.

De LvdG-prijs wordt altijd van metaal gemaakt en daarmee treedt Anja enigszins buiten haar comfortzone, omdat ze normaal gesproken met keramiek werkt.

Ze werkt veel met lijnen en zal dat ook zeker laten terugkomen om haar idee van ondernemen over te brengen op de basis van de 3 kubussen.We zijn razend benieuwd! (op de foto een tipje van de sluier)Anja van Rijen is een veelzijdige kunstenaar. De verkoop van haar kunst gaat niet via galerieën maar gewoon rechtstreeks, persoonlijk of via haar website.

Ze is actief op social media, schrijft blogs, wordt uitgenodigd als spreker en heeft een paar jaar geleden meegedaan aan TEDx.

Meer info over Anja: www.anjavanrijen.nl. Of via social media: instagram, facebook, linkedin, youtube, pinterest#anjavanrijen #lvdgprijs
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...


Hotel restaurant Valuas winnaar 2013

Hotel Restaurant Valuas, genomineerde namens MKB Venlo, heeft op 10 december de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs gewonnen. De prijs is uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere genomineerden van dit jaar zijn: Dejatech, namens...