De prijs…

Anja van Rijen is de kunstenaar die dit jaar het kunstwerk gaat ontwerpen dat hoort bij de LvdG prijs 2019.

Het kunstwerk bestaat altijd uit 3 kubussen die symbool staan voor de drie initiatiefnemers van het evenement: LLTB, MKB Limburg en Ondernemend Venlo.

Anja ‘verbeeldt’ verhalen. Ze wordt regelmatig gevraagd om voor bedrijven of particulieren in opdracht een beeld te maken, persoonlijke kunstwerken en relatiegeschenken op maat. Lijnbeelden, zo noemt ze haar kunstwerken die zijn ontstaan vanuit de fascinatie voor grenzen en het zoeken naar de essentie, naar een balans tussen abstract en realistisch. Een boeiend proces met telkens weer een uniek resultaat.

De LvdG-prijs wordt altijd van metaal gemaakt en daarmee treedt Anja enigszins buiten haar comfortzone, omdat ze normaal gesproken met keramiek werkt.

Ze werkt veel met lijnen en zal dat ook zeker laten terugkomen om haar idee van ondernemen over te brengen op de basis van de 3 kubussen.We zijn razend benieuwd! (op de foto een tipje van de sluier)Anja van Rijen is een veelzijdige kunstenaar. De verkoop van haar kunst gaat niet via galerieën maar gewoon rechtstreeks, persoonlijk of via haar website.

Ze is actief op social media, schrijft blogs, wordt uitgenodigd als spreker en heeft een paar jaar geleden meegedaan aan TEDx.

Meer info over Anja: www.anjavanrijen.nl. Of via social media: instagram, facebook, linkedin, youtube, pinterest#anjavanrijen #lvdgprijs


Genomineerden 10e editie Lodewijk van der Grinten Prijs

De genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 zijn bekend. Frans Cremers (Cremers Coolcare), Wout van Eeuwijk (Pure Ingredients) en Guus Treuen (Marcelissen Food Processing Machinery) gaan de komende maanden strijden om de Venlose...


Peggy Leurs nieuwe voorzitter

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus. 

Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne...
Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute...

Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....