Roy Hermans winnaar Lodewijk van der Grinten prijs 2018

In een uitverkochte Maaspoort is gisteren Roy Hermans van de Hermans Groep uitgeroepen als winnaar van de Lodewijk van de Grinten ondernemersprijs 2018. 

De uitreiking van de Lodewijk van de Grinten Prijs is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste zakelijke netwerk events in Groot-Venlo. De presentatie van deze feestelijke avond was in handen van Margreet Spijker en de intermezzo’s werden verzorgd door LaserForum, Quarterbacks Crew, Neutjesrang en Baer Traa. Uiteindelijk maakte burgemeester Antoin Scholten de winnaar bekend.

Een deskundige jury beoordeelt de genomineerden onder andere op ondernemerschap, oog voor duurzaamheid en bijdrage aan de Venlose samenleving. Daarnaast speelt het thema van dit jaar een belangrijke rol: ‘groeibriljant’. Hiermee wil de stichting extra aandacht geven aan sterk groeiende pareltjes in Venlo die de startfase al lang ontgroeid zijn maar nog steeds sterk blijven doorgroeien door continue aandacht te hebben voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen.

De drie genomineerde ondernemers, Rudy Claessens van CAROZ B.V., Roy Hermans van de Hermans Groep en Ruud Rouleaux van colorFabb werden op 11 september bekend gemaakt. Wat volgde was een vriendschappelijke competitie, waarbij de pitch van ondernemers bij het nominatie evenement, de aangeleverde bedrijfsinformatie en de bedrijfsbezoeken van de jury de basis vormden waarop de uiteindelijke winnaar werd bepaald. 

Het grote draagvlak onder sponsoren, founders en bezoekers zorgt ervoor dat de uitreiking van de prijs inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd evenement binnen het Venlose bedrijfsleven. 

Klik hier voor een uitgebreide foto impressie van deze avond.

(foto's: Constance Jentjens)Terugkomlunch Lodewijk van der Grinten Prijs

Op uitnodiging van de winnaars van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2017, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics, genoten de sponsoren van het ondernemersevenement afgelopen vrijdag van een fantastisch verzorgde lunch bij Scelta Institute...

Winnaar 2016: Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd....
Toine van Casteren winnaar 2015

Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie winnaar zesde editie Lodewijk van der Grintenprijs
Grote waardering bedrijfsleven voor Venlose ondernemersprijs

In een volle Maaspoort is dinsdagavond Toine van Casteren van BAS Research &...
Lodewijk van der Grintenprijs: jurylid Peter Thissen

“We mogen best wat meer opscheppen”

Hij is inmiddels vijf jaar voorzitter van Ondernemend Venlo en maakt daarom dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van de jury van de Lodewijk van der Grintenprijs. Peter Thissen vindt het evenement een prima...